Inschrijfformulier

Lekker aan de slag als zzp-er in de zorg, dat ondersteunt MediVeld. Hier zijn enkele duidelijke voorwaarden aan verbonden, want opdrachtgevers verwachten vertrouwen en kwaliteit. Via MediVeld heb jij straks al je belangrijke documenten altijd bij je op zak!

Zorg ervoor dat jouw gegevens juist zijn ingevuld. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking. We leggen je alles uit over hoe wij werken, en welke documenten we precies nog van jou verwachten.

Direct inschrijven met alle benodigde documenten kan natuurlijk ook, graag zelfs. Buiten jouw CV hebben wij de volgende documenten nodig:

  • Diploma afgeronde beroepsopleiding in de zorg
  • Verklaring omtrent gedrag (niet ouder dan drie maanden)
  • Uittreksel inschrijving kamer van koophandel
  • Polis beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Extra Certificaten / Cursussen
  • Bewijs van inschrijving Geschillen- en Klachtencommissie
  • BTW-ID nummer

Al deze documenten kan je uploaden met de inloggegevens die je ontvangt op je mail. Dit kan via www.mijn.mediveld.nl!

Na jouw inschrijving hebben wij nog een ondertekend inschrijfformulier en een ondertekende bekwaamheidsverklaring nodig. Die formulieren krijg je van ons om in te vullen. Ook vragen we je om het formulier Verklaring betalingsgedrag nakoming fiscale verplichtingen in te vullen en naar de Belastingdienst op te sturen. Jij krijgt binnen 2 weken dan een verklaring waarin staat dat jij je belasting op tijd betaalt!

Alvast bedankt voor jouw inschrijving en tot ziens!

Stamgegevens

Het e-mailadres gebruik je om in te loggen. Het wachtwoord van je account ontvang je per e-mail. Deze kan je later wijzigen.

Bedrijfsgegevens

Indien ingevuld komt deze onderaan op de factuur
Indien ingevuld komt deze onderaan op de factuur